Vi har lagt til og endret på noe på listen. Har du kamper og tidspunkt eller baneendringer til oss, gi beskjed. Bildet hentet fra Sund - Voss sin treningskamp tidligere denne måneden. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Treningskamper foran 2022 sesongen

Her finner dere en liste over de kampene vi har fått inn så langt. Listen er på ingen måte komplett , så om du vet om din klubbs kamper, så send oss dato, tid og sted.

Under ser dere listen over treningskamper vi har fått inn foran sesongen 2022. Den er langt fra komplett, så om du har oversikt over din klubbs kamper, så er det bare å sende en e-post til [email protected]

Listen under inneholder også flere mangler. I mange tilfeller har vi ikke helt fått kampsted eller klokkeslett. Vi gjør også oppmerksom på at tid og sted for kampene kan flytte seg på kort varsel. Redaksjonen skal gjøre sitt for å holde denne listen oppdatert, men vi er selvsagt avhengig av fotballfamiliens hjelp til å klare å få den så korrekt som mulig. 

Mars:
28.mars FKF damer-Arna-Bjørnar 2, kl 2000, Varden Amfi

April:
7.april Loddefjord - Arna Bjørnar, kl 2000, Alvøen NB! Avlyst
8.april Sund - Fana 2, kl 2000, Hald Stadion
12.april Vadmyra - Sædalen, kl 1900, Vadmyra
13.april NBK - Bergen Nord, kl 1830, Knarvik
18.april Gneist - Austevoll, kl 1600, Liland
               Sund - Bergen Nord, kl 1500, Hald Stadion


 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.