Joakim Helland instruerer resten av Sandviken på defensiv dødball. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Treningskamp på Stemmemyren

Denne onsdagen tok Sandviken i mot Øygarden til duell i sluddbygene- Her kan dere lese mer om kampen og se et bildegalleri.

3.divisjonslaget Sandviken tok denne onsdagen i mot 2.divisjonslaget Øygarden til duell på Stemmemyren. Etter en kaosdag i trafikken, så ankom vi kampen etter 25 minutter. Akkurat da gikk Øygarden opp til 2-0. Da det hadde blitt pause, stod det 4-0 til Tommy Knarviks elever.

Målene til Øygarden i første omgang ble satt inn av Markus Eiane (2), Kristoffer Gunnarshaug og Henrik Andersen. Dermed en komfortabel ledelse til pause. Sandviken hadde derimot hatt noen sjanser før vi kom og ikke klart å sette disse.

I pausen ble det mange bytter hos Øygarden. Sandviken hadde medvind i denne omgangen og fikk det første målet etter 58 minutter. Thomas Fahy satte den for vertene, mens Lars Dalstø reduserte til 2-4 med gode ti minutter igjen. Det blir også kampens sluttresultat.

Sandviken har allerede ny kamp klokken 1900 borte mot Lysekloster, mens Øygarden spiller i Vestlandshallen søndag mot Bremnes. Begge lag hadde med seg noen prøvespillere til denne kampen.