Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Treningskamp på Stavollen

Det var klart for treningskamp på Stavollen denne onsdagen mellom Bjarg og Varegg. Se bilder og sjekk mer om kampen her.


Bjarg tok i mot Varegg på Stavollen foran et entusiastisk hjemmepublikum. Et pent antall hadde tatt turen for å se årets første hjemmekamp denne onsdag kvelden. 

3.divisjonsklubben tok tak allerede fra start. Klubben satte fart på Varegg gjestene hadde nok med å henge på. 1-0 til vertene kom på corner etter 7 minutter. Kapteinen Jesper Hadler-Olsen stanger ballen i mål. 
Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Etter dette fortsetter Bjarg og styre kampen, mens Varegg finner etterhvert strukturen og klarer å holde Bjarg unna flere scoringer. I begynnelsen av 2.omgang setter Ørjan Underhaug inn 1-1 målet. Dermed er 4.divisjonsklubben ajour. Bjarg får derimot sitt vinnermål etter en time. Arvid Austevoll setter straffesparket til vertene sikkert i mål. 

Til oss sier Bjarg trener Torbjørn Birkelund følgende:
- Grei førsteomgang der vi får øvd mye med ball og er bra i press-spillet. I andre omgang er vi mer utydelige, og får ikke skapt overtall der vi ønsker. Godt å spille kamp og godt at vi har en del tid frem til seriestart ennå.

Varegg trener Frank Hellevik sier følgende:
- En fin treningskamp. Vi møter god motstand og fikk ha fokus på det vi øver på. Det ga oss fine svar. Vi jobber godt i kampen og jeg synes vi gjør en respektabel kamp. Har med mange unge spillere som får gode referanser. For de er det veldig god match å få spille mot en så god spiller som Brede Sandmoen. Vi produserer mer i 2.omgang og det er jeg fornøyd med. Det var mye positivt vi må ta med oss og bygge videre på. 
Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Under finner dere et mini-album fra kampen. Mulig vi legger ut litt flere bilder i løpet av morgendagen eller fredag på Facebook. 

 

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.