Treningskamp på Myrdal

Lørdag tok Åsane 2 i mot Lyngbø til treningskamp. Les om oppgjøret og se bilder fra kampen her.

Myrdal badet i sol da Åsane 2 tok i mot Lyngbø til kamp. Klubbene er begge å finne i årets 4.divisjon. Begge lag hadde sine sjanser i den første omgangen. Lyngbø var gode og sterke på dødballer, mens Åsane 2 hadde den største sjansen i åpningen. Den ballen strøk stolperoten. Det var også de oransje som tok ledelsen ved Patrick Wiik. Han satte inn 1-0 etter 39 minutter. Det var også stillingen til pause i en jevnspilt omgang.

Åsane 2 starter andreomgangen best, men det er Lyngbø som får målet. Petter Kronstad ordner balanse og 1-1. Sindre Dyrstad øker for vertene ikke lenge etter. Dermed 2-1 til hjemmelaget. Joachim Lunde setter 2-2 etter corner. Corner og luftstyrken til Lyngbø blir avgjørende i denne kampen. Tommie Pettersen setter inn 3-2 til gjestene etter en ny corner.

Det hele ender med 3-2 til Lyngbø i en kamp der det var jevnt før hvilen. Åsane 2 tar litt over i deler av andre omgang, men Lyngbø var effektive på sine dødballer og hadde noen farlige kontringer. Se bilder fra kampen under.