Ny-Krohnborg var verter for Galgen denne lørdagen. Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Treningskamp på Krohnsminde

Det var treningskamp mellom Ny-Krohnborg - Galgen på Krohnsminde lørdag. Her kan dere se bilder, høre intervjuer og få med dere en liten kamprapport derfra.

Det var klart for duell mellom Ny-Krohnborg og Galgen lørdag. Vertene holder denne sesongen til i 5.divisjon, mens Galgen er å finne i 6.divisjon i årets sesong. Det var Galgen som kom best i gang. Ivar Lande rundet keeper etter 13 minutter og satte ballen i mål. Mer slurv i forsvaret til Ny-Krohnborg gjør at Kristoffer Urhaug kan sette 2-0 til laget bestående av studenter. Dermed får Galgen med seg en 2-0 ledelse inn i garderoben til pause.

Etter hvilen er det et annet Ny-Krohnborg mannskap som kommer på banen, men de må vente til det 70.minutt før reduseringen kommer. Da scorer Tore Orten på straffe og 1-2. 2-2 kommer kun to minutter senere med prøvespiller Remy Brakstad. I det 75.minutt har Ny-Krohnborg snudd kampen. Emil Teodor Bjørdal ordner 3-2 til hjemmelaget. Helt på tampen av kampen kommer også 4-2 til hjemmelaget.

Galgen kaptein Kjetil Berge var veldig fornøyd med prestasjonene den første timen, men med kun 12-13 klare til kamp i dag, så gikk laget tom. Hør hele intervjuet under. Den ny Ny-Krohnborg treneren Kristoffer Sontum klarte ikke finne svarene han lette etter i dagens kamp. Hele 17 forfall hadde klubben før kamp. Hør hele intervjuet under.