Treningskamp på Karmøy

Uværet flyttet den oppsatte kampen hele veien til Karmøy. Selv om banen var snøfri, så var det kaldt og godt for spillerne på Avaldsnes sitt anlegg.

Kampen var satt opp på Trott sin flotte hjemmebane på Stord, men et 3 cm lag med skare flyttet kampen sørover til Karmøy. For de som lurer var ikke det mye vær å skryte av der heller. Regn, småsludd og konstant vind var det som møtte lagene til denne treningskampen.

I den første omgangen var Avaldsnes best de første 15 minuttene, men Linnea Laupstad ville det annerledes og ga Arna-Bjørnar 1-0 etter rundt 20 minutter. Etter dette hadde gjestene muligheter til å øke, men det ble med den ene scoringen før hvilen. Halvveis i omgangen måtte Avaldsnes keeper ut med skade.

2.omgang
I pause byttes det litt og vertene kommer med i en periode. 1-1 kommer ikke så alt for lenge ut i omgangen. Etter det har Arna-Bjørnar noen kjempesjanser til å øke, men ballen vil ikke i mål. I en av disse sjansene blir Avaldsnes sin reservekeeper skadet, så de siste 20 minuttene voktet Andrea Kvamme fra Arna-Bjørnar målet til vertene. Hun leverte en bra figur og med kun 10 minutter igjen å spille, så kom vinnermålet.

Gjestene fra Arna burde klart å utlikne, men det endte med 2-1 til John Arne Riises lag, Sjekk ut mini-album fra kampen under. Album i morgen.