Treningskamp Osterøy - Austevoll

Fredag kveld hadde Osterøy besøk av Austevoll til duell i Lonevåg. Her kan dere lese kort om kampen og se litt bilder.

Fredag kveld tok Osterøy i mot divisjonskollega Austevoll til treningskamp på Lonevåg. Begge lagene har ba seg en kvalifiseringskamp til NM. Osterøy tapte brutalt på overtid mot Gneist, mens Austevoll ble et nummer for liten mot 3.divisjonslaget Bremnes i sin kamp.

Kampen startet med sjanser begge veier og nærmest var hjemmelaget da Johannes Hatland traff stolpen etter en corner. Samme mann hadde også en mulighet alene med keeper, men ballen vil ikke i mål. Austevoll tar derimot sine sjanser. Etter en corner er Willam Veivåg frempå og setter 1-0 til bortelaget. Ikke mange minuttene etterpå dobler Austevoll ved Daniel Hufthammer. Dermed 2-0 til Austevoll til pause.

Kun tre minutter ut i omgangen kommer 0-3. Da er det Austevoll kapteinen Christian Mikkelsen som setter inn scoringen. Osterøy har sine sjanser, men ballen vil ikke i mål denne fredagen for hjemmelaget. Gjestene er derimot effektive. Daniel Hufthammer setter sitt andre for kvelden og det står 4-0 til Trond Fredrik Ludvigsens menn. Da var det spilt i underkant av en time.

Gjestene var ikke ferdig med å score denne fredagen. De stjeler ballen fra Osterøy og kontrer inn 5-0 ved Nils Andre Eidsheim. Johannes Hatland har en ny stor sjanse like etter, men keeper står i veien. Han får derimot sin scoring etter corner. Da er det spilt 75 minutter. Kveldens siste mål kommer med Elias Aspevik. Han setter inn 2-5. Aspevik spilte de første minuttene av kampen i mål for Osterøy og avsluttet dagen med å sette kampens siste mål.

2-5 Elias Aspevik

Under finner dere litt bilder fra kampen. Sjekk også ut Osterøy sitt flott album HER