Isak Haukefær (hvitt) ble matchvinner for Åsane 2 i dagens kamp mot Loddefjord. Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Treningskamp mellom Åsane 2 - Loddefjord

Det ble spilt en treningskamp mellom Åsane 2 - Loddefjord på flotte Åsane Arena. Her kan dere lese litt om kampen og se bilder.

Åsane 2 hadde divisjonskollega Loddefjord på besøk på Åsane Arena denne lørdagen. Det var ikke de helt store sjansene i begynnelsen av kampen. Etter 26 minutter finner derimot Sindre-Emil Dyrstad veien til nettmaskene. Dermed 1-0 til Åsane 2. En elegant satt scoring. Målscorer Dyrstad er mannen med assisten til 2-0. Jonas Smistad setter det målet inn med hodet. Dermed går vertene til pause med 2-0.

Etter hvilen kommer gjestene mer med. Først er det Thomas Minde som setter 2-1, så utlikner Håvard Rise til 2-2. Han utnytter et litt passivt forsvar og straffer Åsane 2. Vertene kommer derimot tilbake i ledelsen. Isak Haukefær setter 3-2 målet etter flott veggspill i oppbyggingen til scoringen. Loddefjord jakter på utlikningen, men det unge Åsane 2 laget rir av stormen. Dermed ender det 3-2 til hjemmelaget.

Under kan dere se et mini-album fra kampen.