Bildet hentet fra NM-kvalifiseringen mellom NBK-Voss tidligere i år Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Treningskamp i Knarvik

Det var treningskamp mellom NBK - Bergen Nord tirsdag. Her kan dere lese om hvordan det gikk.

Denne tirsdagen var det treningskamp mellom de to 4.divisjonslagene Nordhordland BK og Bergen Nord. Kampen kom i gang med et smell. Etter kun minuttet hadde NBK en meget stor sjanse. Etter fem minutter var det derimot Bergen Nord som fikk straffe. Det ble satt langt over i følge rapportene vi har fått. 

Etter kvarteret kommer 1-0 til vertene. Arvin Mirabadi er målscorer for vertene. Begge lag fortsetter å produsere sjanser, men igjen er det vertene som scorer. Martin Tjore-Espenes setter inn en vakker scoring for hjemmelaget. Dermed 2-0 etter litt over 20 minutter. Etter 27 minutter kommer 3-0. Igjen er Mirabadi på rett sted og scorer. 4-0 kommer ikke mange minutter etter. Målgarantisten Tommy Gaustad setter inn straffen. Det blir også stillingen til pause. 

I den andre omgangen får Bergen Nord den første scoringen. Morten Stenhjem som til dagen spiller i dansk fotball, scorer for Bergen Nord. Det er langt jevnere etter hvilen. Med i underkant av ti minutter igjen er Gaustad på plass igjen og ordner 5-1 til hjemmelaget. Det blir også sluttresultatet. 

Referatet er skrevet med bakgrunn av det som ble rapportert i vår målservice. 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.