Bildet hentet fra NM-kvalifiseringen mellom NBK-Voss tidligere i år Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Treningskamp i Knarvik

Det var treningskamp mellom NBK - Bergen Nord tirsdag. Her kan dere lese om hvordan det gikk.

Denne tirsdagen var det treningskamp mellom de to 4.divisjonslagene Nordhordland BK og Bergen Nord. Kampen kom i gang med et smell. Etter kun minuttet hadde NBK en meget stor sjanse. Etter fem minutter var det derimot Bergen Nord som fikk straffe. Det ble satt langt over i følge rapportene vi har fått.

Etter kvarteret kommer 1-0 til vertene. Arvin Mirabadi er målscorer for vertene. Begge lag fortsetter å produsere sjanser, men igjen er det vertene som scorer. Martin Tjore-Espenes setter inn en vakker scoring for hjemmelaget. Dermed 2-0 etter litt over 20 minutter. Etter 27 minutter kommer 3-0. Igjen er Mirabadi på rett sted og scorer. 4-0 kommer ikke mange minutter etter. Målgarantisten Tommy Gaustad setter inn straffen. Det blir også stillingen til pause.

I den andre omgangen får Bergen Nord den første scoringen. Morten Stenhjem som til dagen spiller i dansk fotball, scorer for Bergen Nord. Det er langt jevnere etter hvilen. Med i underkant av ti minutter igjen er Gaustad på plass igjen og ordner 5-1 til hjemmelaget. Det blir også sluttresultatet.

Referatet er skrevet med bakgrunn av det som ble rapportert i vår målservice.