Loddefjord jubler etter scoring mot Gneist for en uke siden. Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Treningskamp i Alvøen

Denne søndagen inviterte Loddefjord til treningskamp mot Tertnes i Alvøen.

Loddefjord hadde gjort en god jobb med å få banen klar til kamp denne søndagen. Spillerne var klare fra start og det tok ikke mange minuttene før hjemmelaget tok ledelsen. Målscorer var Mathias Johnsen.

Vertene fortsatte å styre og fikk noen gode muligheter. Halvveis i omgangen kom Tertnes mer med, men det var en periode av kampen med få sjanser. Dermed gikk vertene til pause med 1-0.

Etter hvilen er det ikke rapportert om så mye. Loddefjord tror de får straffe med 10 minutter igjen, men den blir underkjent. Dermed vinner hjemmelaget 1-0 etter den tidlige scoringen til Mathias Johnsen.

Referatet skrevet ut fra det som kom i vår målservice denne søndagen, så takk til de som refererte.