Bildet hentet fra NM-kvalifiseringen i mars mot Sandviken. Foto: Brage Æsøy Titlestad, Sportskollektivet

Treningskamp i Alvøen

Det var treningskamp mellom Loddefjord - Arna-Bjørnar mandag kveld. Kampen ble spilt over 2x 30 minutter.

Det var klart for treningskamp mellom Loddefjord og Arna-Bjørnar mandag. Begge lag har nye trenerteam denne sesongen. Grunnet påske, sykdom og arbeid, så ble kampen spilt over 2x30 minutter.

Det var gjestene som kom best i gang og Ebraheem Missbah satte inn 1-0 til bortelaget. Han stusser inn et frispark. Samme mann dobler noen minutter etter da han blir spilt igjennom. Den raske kantspilleren til Arna-Bjørnar setter sitt andre for kvelden. 2-0 til gjestene er også stillingen til pause.

Etter hvilen justerer vertene litt og Mathias Johnsen ordner 1-2 8 minutter ut i omgangen. De siste minuttene av omgangen trykker hjemmelaget på og de får målet de jager. 2-2 kommer med Joachim Westrheim med 5 minutter igjen.

Kampreferatet skrevet på bakgrunn av oppdateringen i vår målservice.