Treningskamp Brann 2 - Frøya

Det ble spilt treningskamp mellom de to 3.divisjonslagene Brann 2 - Frøya på Nymark denne første dagen i mars. Sjekk bilder og les kort om kampen her.

Etter at forrige ukes planlagte treningskamp mellom disse to lagene snødde bort, så var klubbene klare for duell denne tirsdagen på Nymark. Brann 2 har gjort en del endringer på laget sitt fra fjoråret, mens Frøya har beholdt de fleste som rykket opp med laget, samt supplert med noen nye.

Brann 2 tok tak i kampen og de unge kvikke beina til Brann 2 spillerne plaget Frøya i den første omgangen. Etter rundt kvarteret setter Sander Johannesen inn 1-0 til rødtrøyene. Frøya har ballen en del etter dette, men klarer ikke sette Brann 2 sitt forsvar på prøve. Fremover løper Mikal Kvinge på forsvaret til Frøya. 2-0 kommer ved Kvine etter en halvtime. Like før pause blir det straffe til Brann 2. Den setter Kvinge sikkert inn. Dermed går Brann 2 til pause med en fortjent ledelse.
Over: Morgan Ahmer jubler for sin scoring.

Det blir mange bytter i pausen hos vertene. 2.omgang er ikke veldig sjanserik. Eneste målet kommer etter 72 minutter da Morgan Ahmer er på rett sted på et innlegg. Han lurer dermed inn 4-0. Det blir også sluttresultatet i kampen.