Morten Bakken (i shorts) har funnet sin assistent for sesongen 2022. Avdøde Tore Rydland Nielsen til venstre og klubbens oppmann Torbjørn Teige Nes til høyre. Fra kampen mot NBK i 2021. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Trenerteamet til Frøya klart

I går kunne klubben fortelle at Morten Bakken tar over som hovedtrener i Frøya etter at Tore Ryland Nielsen gikk bort. Vi kan her gi dere hvem som blir med som assistent for sesongen 2022.


Trener Morten Bakken kan i dag fortelle redaksjonen at det er Roger Stjernberg som blir ny assistent på Melkeplassen. Dermed skal Bakken/Stjernberg lede laget igjennom den første sesongen til klubben i nasjonal 3.divisjon. 

Roger Stjernberg var i 2021 engasjert i Bjarg rundt klubbens aldersbestemte lag. Før det har han vært trener i andre lokale klubber.  I 2019 var Stjernberg et fast innslag i Podkasten Hordalandsfotball produserte, hvor Tony Ågotnes var programleder. Under Stjernberg i podkasten om Fana Fotball i 2019.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Klubben skal denne sesongen spille i 3.divisjon avdeling 1. Laget er sammen med tre andre lag i pulje med 10 lag fra Oslo, bl.a Lyn som de denne sesongen skal møte på Bislett. Vi kommer tilbake med presentasjon av klubbene fra Oslo utover våren. 

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.