Det ble tre poeng til vertene Lyngbø i dagens kamp mot Askøy Fotball. Sondre Sævareid til venstre ble matchvinner for vertene Foto: Einar Gjerde

Tre poeng til Lyngbø

Det ble tre poeng til vertene i Lyngbø Idrettspark denne lørdagen da Askøy Fotball kom på besøk.

Det var duell mellom Lyngbø- Askøy Fotball i dagens kamp i Lyngbø Idrettspark denne lørdagen. Hjemmelaget kom til kampen med tre poeng på de første kampene, mens Askøy Fotball hadde med seg tre poeng på de første to.

Bortelaget fikk en god start på kampen da Erlend Soleng ga Askøy Fotball ledelsen etter knappe 20 minutter. Hjemmelaget utliknet etter 38 minutter ved dagens kaptein Tom Andre Axland. Dermed 1-1. Det var også stillingen til pause i denne kampen.

I den andre omgangen er det Sondre Riise Sævareid som blir matchvinner med sin scoring. Han setter inn 2-1 etter en drøy time. Det blir ikke flere mål, så dermed vinner hjemmelaget 2-1.