Tre nye poeng til Askøy Fotball

Hjemmelaget Askøy Fotball kunne sette tre nye poeng inn på konto etter lørdagens seier hjemme mot Trott.

Hjemmelaget har hatt en stigende form denne høsten og laget lå på andreplass bak serielederen Loddefjord før denne kampen. Trott kjemper en kamp for å stå i divisjonen og lå nest sist med sine 15 poeng før denne kampen.

Oppgjøret var sjansefattig det første kvarteret. Etter 17 minutter fikk Trott veteranen Tor Ove Anuglen direkte rødt. Det skapte en rekke diskusjoner da Trott ikke var veldig fornøyd med avgjørelsen. Med 10 mann ble det fort en tøffere oppgave for gjestene. Askøy Fotball tok også ledelsen da etter en god halvtime da formspilleren Tobias Juvik satte inn 1-0 til hjemmelaget. Målet kom etter svakt forsvarsspill fra gjestene og Juvik tok vare på muligheten. Hjemmelaget har mulighetene til å øke, men det står 1-0 til pause i denne duellen.

Etter pause er det Askøy som har styringen. Noen minutter ut i omgangen er det en ball i tverrliggeren bak Trott keeperen, men etter 66 minutter sitter avslutningen til Askøy Fotball. Jakob Høviskeland får til et skudd fra 16-meteren som går i fin bue over Trott sin keeper og i mål. Dermed 2-0 til vertene.

Hjemmelaget presser på for flere mål, emn laget klarer ikke å score flere enn de to denne lørdagen. Dermed vinner vertene med 2-0. Under noen bilder fra oppgjøret.