Trane seiret i regnet

På en våt fredagskveld var det Trane som seiret da sterke Tertnes 2 kom på Nymarksbanen.

Det var duket for en duell mellom to av de bedre lagene i 5.divisjon avdeling 3 denne fredagen på Nymarksbanen. Hjemmelaget hadde seks poeng på de fire første etter en litt ruskede start, mens Tertnes 2 kom til Nymark med 10 poeng på de fire første kampene sine.

Markus Sletteland Sigvaldsen hadde en stor kveld på Nymark. Etter bare fem minutter hadde han allerede ordnet 2-0 til hjemmelaget. Da Paal Brakstad økte til 3-0 etter ti minutter var kampen allerede i realiteten avgjort. 3-0 var også stillingen til pause.

Etter pause er det Tertnes 2 som åpner friskest. Victor Sandvik reduserer kun minuttet ut i omgangen. Dermed 3-1. Etter en drøy time er Markus Sletteland Sigvaldsen på farten igjen. Han øker til 4-1 og laget fra Slettebakken vinner dermed 4-1.

Tertnes 2 faller dermed ned til en 3.plass på tabellen etter tapet, mens Trane klatrer til en 5.plass. Toppkampen mellom Minde - Valestrand Hjellvik endte 3-3. De to klubbene innehar dermed de to første plassene i denne avdelingen. Under kan dere se litt bilder. Fullt album HER