Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Toppkamp på Stavollen

Begge lagene hadde fått en flott start på årets sesong. Denne 1.mai møttes klubbene Bjarg - Nordhordland BK til duell på Stavollen.


Vertene kom til denne kampen med seier borte mot Valestrand Hjellvik i serieåpningen. Gjestene NBK hadde med seg 3-1 hjemme mot Voss 2 i serieåpningen. 

Det var vertene som kom best i gang i denne kampen og etter 10 minutter satt den første ballen i mål. Katrine Skaar Mørch tok vare på sjansen sin. Dermed 1-0 til gjestene til glede for de mange fremmøtte. Begge lag har sjanser til scoring fremover, men målvaktene plukker det meste som kommer i deres retning. Etter 35 minutter før derimot NBK målet sitt. De kontrer og Celine Lilleskare setter den vakkert opp i høyre hjørnet. På overtid av omgangen har Bjarg en enorm sjanse til å gå til pause med ledelse. Det skjer ikke, så 1-1 til hvilen. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Bjarg er best i starten av omgangen og har noen gode sjanser, men når vi passerer de første 15 minuttene er det NBK som styrer. Klubben får også uttelling. I det 69 minutt setter Julie Sivertsen Grymyr inn 2-1 til bortelaget med et vakkert skudd. Helt på tampen av kampen kommer 3-1 målet. Susanne Leikvoll er målscorer. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Under kan dere se litt bilder. Album kommer i morgen

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.