Tonny Tysnes i aksjon for Dale i den berømmelige 4-3 kampen mot Vaksdal i 2017. Tysnes scoret alle fore for Dale. Foto: Odd Løvset

Tonny Tysnes klar for ny klubb

Den velkjente målmaskinen Tonny Andre Tysnes signerte tidligere i sommer for en lokal 4.divisjonsklubb. Dermed er det målgarantisten på vei tilbake i lokalfotballen.


På tampen av juni ble det meldt igjennom en overgang for Tonny Andre Tysnes fra Dale til FBK Voss. Dermed har Voss sikret seg en målsnik av rang foran høstsesongen. Tysnes har socret på bestilling for lagene har spilt for og via fotball.no står han med 37 mål på 39 kamper for Dale, 48 mål på 41 kamper for Valestrand Hjellvik og 25 mål på 47 kamper for Øystese.

Foto: Odd Løvset
I år har Tysnes ikke vært på banen i mer enn en kamp, da oppført som spiller nummer 1 for Dale i KM-cupen mot Lindås 2. Det var en kamp laget vant 8-2 uten at Tysnes scoret.

Hos Voss er han tiltenkt en plass rundt førstelaget. Om det blir mer enn superinnbytter denne høsten vil de kommende månedene vise oss. Uansett gleder redaksjonen seg til å se målsniken tilbake på banen. 

Foto: Odd Løvset

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.