Rosenborg mot Arna-Bjørnar i Trondheim

Det var en tøff kamp for Arna-Bjørnar denne søndagen i Trondheim mot sterke Rosenborg BK Kvinner.

Vertene RBK kom til denne kampen med et 1-2 tap i Bergen for Brann Kvinner. Dermed hadde laget fra Koteng Arena mye å revansjere. Det fikk Arna-Bjørnar kjenne på.

Kampen var ikke mer enn fem minutter gammel da en gammel kjenning ga hjemmelaget ledelsen. Emilie Nautnes satte ballen i mål. Samme spiller doblet til 2-0. Da Anna Jøsendal fra Odda øker til 3-0 etter en knapp halvtime var spenningen borte. Det var også stillingen til pause.

Etter hvilen får Arna Bjørnar målet sitt. J17-landslagsspilleren Mina Bell Folland reduserer med kun få minutter igjen av kampen. Helt på tampen øker RBK til 4-1 da Celine Nergård scorer.

Vi kommer med et større album i morgen fra kampen.