Roy Wassberg på økt med FK Fyllingsdalen i 2020 Foto: Trond Gausemel

Duo tilbake i Brann

Duoen Roy Wassberg og Roger Helland er klare som trenere for Brann sitt G16 lag. Det melder klubben i dag på sine nettsider.

I dag kom nyheten at duoen Roy Wassberg og Roger Helland er klare som trenere for Brann sitt G16 lag. 

Til Brann.no sier sportslig leder i Brann Jimmi Nagel Jacobsen:
– Vi er veldig fornøyd med å få med oss Roy og Roger. De vet hva som kreves av spillerne for å spille seg inn på Branns A-lag, og de har gjort et godt trenerarbeid i sine tidligere klubber. Det er et "scoop" for oss å få dem inn, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.

Roy Wassberg trente i 2021 FK Fyllingsdalen i 3.divisjon, mens Roger Helland var ansvarlig for FK Fyllingsdalen 2 i 2021. Nå går de begge videre til G16 laget som de tar over for Hassan El Fakiri. Under Helland på sidelinjen for FK Fyllingsdalen 2 mot Smørås i 2021 sesongen. 
Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
De to Brann-veteranene står begge med over 200 kamper hver som Brann-spiller. Wassberg med 250 kamper, mens Helland har 209 i følge Brann sin adelskalender. Sammen med Erik Huseklepp som også signerte de siste dagene har trioen over 750 kamper for klubben. 

Wassberg sin retur til Brann ligger noen uker tilbake i tid, men nå er det klart at han og Helland fortsetter samarbeidet. 

Les hele Brann.no sin sak HER

Les også:
- Hassan El Fakiri inn i trenerteamet

- Huseklepp returnerer til Brann

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.