Bryan Coleman, Gimle, mestscorende i kampen. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Thriller i Gimlehallen

Det ble en meget spennende hele veien til slutten da byrivalene Gimle og Fyllingen møttes til duell i Gimlehallen.


Det ble en skikkelig thriller i Gimlehallen denne onsdagen. Med tolv sekunder igjen på klokken ledet Gimle med tre poeng, men Fyllingen skulle da starte med ballen. De klarte aldri å utnytte det og Gimle snappet ballen med kapteinen. Dermed vant hjemmelaget kampen med 83-80.

Foto: Odd Løvset, Sportskollektivet
Hjemmelaget hadde en lang skadeliste og mange av klubbens faste spillere i startoppstillingen måtte se kampen fra sidelinjen. Dermed fikk ungguttene og benken sjansen til å vise seg frem for trener Audun Eskeland. Den sjansen tok spillerne og Kristoffer Gjerde Sætren. Unggutten scoret 10 poeng og var god for vertene. I tillegg var Bryan Coleman i kjempeslag denne onsdagen. Han scoret ikke mindre enn 37 poeng. 

Kom med ni strake
Fyllingen som kom med ni strake seire inn til denne kampen var proppet med selvtillit etter solide triumfer. Likevel klarte ikke klubben å utnytte den gode starten på kampen. Etter den første perioden, så ledet laget med 23-18. Gimle snudde i andre periode og vant den 23-17. Dermed gikk vertene til pause med 41-40. 
Foto: Odd Løvset, Sportskollektivet

Etter hvilen fortsatte det å være jevnt. Gimle vinner den tredje perioden med 18-15. I siste periode er det Fyllingen som vinner, men 25-24 holder ikke for å komme seg á poeng. Dermed vinner Gimle foran de 50 som fikk lov å slippe inn i dag. 

Seieren flytter Gimle to poeng nærmere serielederen Frøya. Gimle er da kun to poeng bak, men har to kamper til gode på laget fra Melkeplassen. Fyllingen nummer tre med sine 22 poeng. 

Kampfakta:

Gimle - Fyllingen: 83-80 (18-23, 23-17, 18-15, 24-25)

Bryan Coleman (37), Jørgen Odfjell (12) og Kristoffer Gjerde Sætren (10) ble mestscorende for hjemmelaget, mens Maurice Jones (26), Ljubomir Campara (15) og Nikola Vasojevic (14) scoret mest for gjestene. 


Foto: Odd Løvset, Sportskollektivet
Album på vår Facebookside torsdag.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Gimle Basket Fyllingen