Thea Kyvåg opplevde mye i sin første sesong med LSK Kvinner. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Fotballkollektivet / Støtt Norsk Kvinnefotball

Thea Kyvåg: Fra 3. divisjon til Champions League

Skrevet av Andreas Kristoffer Berge
14.01.2021 17:00

LSK Kvinners, Thea Kyvåg, har tatt steg etter steg i 2020. Fra før har hun vunnet Norway Cup, hun har dominert i 3. divisjon og rykket opp til 2. divisjon med Gjelleråsen. I 2020 sendte hun LSK til cupfinalen og har fått sin debut i det gjeveste av det gjeve, nemlig Champions League. Nå venter en ny spennende sesong for 17-åringen. Les hele portrettet her (portrettet er fra januar 2021 og ble først publisert på våre gamle nettsider).

– Året 2020 har gått over alle mine forventninger. Jeg er så takknemlig for den muligheten jeg har fått og veldig glad for å kunne få vist meg frem. Dette året har gått fort og jeg har fått spilt flere kamper enn jeg forventet. Jeg har fått debut i toppserien, NM og Champions League. Dette er vilt! Jeg har fått tillit av trenerene som har gjort meg veldig trygg. Jeg har derfor fått mer selvtillit og troen på meg selv. Dette har vært veldig viktig for meg når det har vært et helt annet miljø, og helt nye omstendigheter på så kort tid, sier Thea overfor Kvinneidrett.no innledningsvis.

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement