Fra serieåpningen mellom Grei og Sogndal i 2024 Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Tetter seg til bak topp to

Grei og HamKam seiler videre, men bak de blir det jevnere og jevnere i 2.divisjon avdeling 2.

Sarpsborg 08 - Bjørnevatn: 1-0 (0-0)

Etter en målløs førsteomgang var det den unge og meget lovende Moa Felicia Alvestad-Rupar som sørget for at Sarpsborg 08 tok med seg alle tre poengene etter at hun scoret kampens eneste scoring 75 minutter ut i oppgjøret. Dermed tok de sin tredje strake seier.

HamKam - Porsanger: 8-0 (6-0)

Madelen Dahlstrøm scoret to, mens Julie Heggelund, Sara Regine Aas Berntsen, Sara Bræk og Nathalie Rønquist Jørgensen scoret hvert sitt mål og sørget for det med 6-0-ledelse for HamKam til pause. Etter hvilen satt Heggelund inn 7-0, før Dahlstrøm fastsatte sluttresultatet til 8-0 med sin tredje scoring for dagen.

Sogndal - Røa 2: 3-2 (0-0)

Etter en målløs førsteomgang tok det virkelig av etter hvilen. Anna Grindhaug og Nathalie Høgi fikset hver sin scoring og 2-0-ledelse til Sogndal, før et selvmål sørget for 2-1-reduseringen. Julie Steen utlignet til 2-2 åtte minutter før slutt, men på overtid falt avgjørelsen. Marte Hovland var først på et innlegg og satt inn 3-2-scoringen som sørget for at alle poengene ble igjen på Fosshaugane.

Grei - Vålerenga 2: 6-0 (3-0)

Vertene viste ingen nåde da byrivalen med VIF-rekruttene var på besøk. Celina Opland Smith brukte kun to minutter på å sende Grei i ledelsen, før Christina Despina Larsen Tsikalaki doblet 14 minutter ut i oppgjøret. Smith økte til 3-0 like før pause. Etter hvilen fullførte Smith hattricket sitt før hun også scoret sitt fjerde og 5-0 på Greibanen. Kvarteret før slutt fastsatte Emilie Lein sluttresultatet til 6-0.

Kongsvinger - Frigg: 2-1 (1-0)

Aurora Skjelbreid Ellingsen sørget for at vertene ledet 1-0 til pause etter sin scoring halvveis i førsteomgang. Etter hvilen doblet Amalie Garsjø Brunes til 2-0, før Ellingsen pådro seg rødt kort med kvarteret igjen. Det utnyttet Frigg til å redusere til 2-1 ved Siri Oline Berg-Johansen på et straffespark, men Kongsvinger holdt unna og vant til slutt 2-1.