Tett duell på Nymark

Det var duell mellom Vaksdal og Nymark 2 i duellen mellom lagene på Nymark søndag ettermiddag.

Vaksdal var verter for Nymark 2 denne søndagen i vinterserien. Som alle husker forsvant deler av lagets bane i kampen mot naturkreftene, dermed må de hvite og røde belage seg på å spille på lånebaner en tid fremover. Denne dagen var det vinterserie.

Lagene spiller i klasse C, avdeling 3. Vaksdal kom til denne kampen med 8-2 borte mot Skansemyren i den første kampen, mens Nymark 2 slo Fana 3 med 4-2 i sin første kamp.

Under: Kampens første målscorer Andreas Erstad fornøyd med å spille vinterseriekamp.
Det ble en tett og jevn match mellom disse to klubbene. Vaksdal tok ledelsen etter at Andreas Erstad satte inn et innøvd trekk. Da var kampen kun fire minutter gammel. Etter 23 minutter kommer utlikningen. Stillingen til pause er dermed 1-1.

Etter hvilen fortsetter lagene å duellere og dommeren må oftere frem med kortene. Andreas Søberg blir matchvinner med sin frisparkscoring etter en times spill. Nymark 2 hadde flere sjanser i 2.omgang, men Vaksdal og keeper Odd Andre Boge rydder unna.

Under: Alexander Maradiaga Hopland en konstant trussel for Vaksdal forsvaret med farten sin.

Dermed  vinner Vaksdal kampen med 2-1 og står med full pott etter to kamper. Laget har Fana 3 igjen i den siste kampen. Nymark 2 har Skansemyren igjen i siste kampen. To lag går videre til sluttspillet.