Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Tertnes mot Lysekloster i NM-kvalifiseringen

Tertnes hadde denne søndagen Lysekloster som motstander på Åstveit i NM-kvalifiseringen.


Tertnes er denne sesongen å finne i 4.divisjon. Hege Hvidsten har tatt over som hovedtrener for Henrik Reigstad som ga seg etter sesongen i fjor. Lysekloster hadde en svak sesong i 3.divisjon i fjor, men ser langt bedre ut i år. De skal spille i 3.divisjon avdeling 3. 

Gjestene tok kjapt tak i kampen og allerede etter fem minutter kom kampens første scoring. Håkon Botn Brautaset ordnet 1-0 til gjestene. Gjestene fortsetter å styre, men hjemmelaget står godt bakover. Laget styrer hele omgangen, men laget er ikke presise nok fremover på den siste tredjedelen i den første omgagen. Tertnes hadde også en ball i mål, men den ble annullert. Dermed 0-1 til pause. 

Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball
Etter hvilen tar det bare tre minutter før gjestene dobler. Mikael Baisotti setter 2-0 i det 48 minutt.  Kampen blir etter den scoringen litt jevnere og Tertnes får litt mer plass, men det er aldri farlig for gjestene. 3-0 kommer etter en corner. Høyreiste Toni Takamaeki er mannen med målet. 

Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball
Kampen ender med 3-0 til gjestene. Under kan dere se litt bilder og intervjuer. Et helt album fra kampen finner dere HER

Hør hva Tertnes trener Hege Hvidsten hadde å si etter kampen:


Hør hva Tertnes spiller Frank Lilledal hadde å si om kampen:Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.