Tertnes i duell med Fredrikstad

Det var forventet en tett og jevn duell da Tertnes tok i mot Fredrikstad. Her kan dere lese kort om kampen og se litt bilder.

Dette var en kamp begge lag trengte å vinne. Tertnes sesong har ikke fungert og klubben sliter i bunnen litt mot forventningene, mens Fredrikstad trengte poengene for å få en litt større luke mellom seg og nedrykkslagene.
Kampen startet veldig jevnt i Åsane Arena. Fredrikstad treffer først og lagene følger hverandre til 3-3. Så tar Tertnes over. Laget scorer fire ganger uten at laget fra plankebyen får nettkjenning. Dermed leder Tertnes med 7-3 når kampen er 11 minutter gammel. Hjemmelaget klarer å holde dette forspranget en stund og har både 10-6 og 12-8. Da har vi spilt 21 minutter. Etter 23 minutter ordner Henrikke Hauge Kjølholdt 13-9. Så kommer Fredrikstad med en sluttspurt. Laget kommer helt opp i ryggen og vertene tar med seg 14-13 til pausen.

Gjestens omgang
Etter hvilen blir det klart at dette er gjestenes omgang. Gjestene utlikner fort til 14-14, så tar de over. De får 14-16 og 15-18. Tertnes kommer opp i ryggen igjen, men aldri nærmere enn det ene målet bak. Halvveis i omgangen setter Andrea Anna Cecilia Johansson inn 21-19 til gjestene. Derfra øker de bare ledelsen. Det blir 24-19 til bortelaget før Tertnes klarer å redusere. Dermed vinner gjestene kampen greit 27-22 etter det som må kalles en liten kollaps fra vertene etter pause.

For hjemmelaget scoret trioen Emma Holtet, Eva Erdal Moen og Karoline Fantoft fire mål hver, mens Benedicte Frøland Nesdal (7) og Ingeborg Furunes (6) ble mestscorende for gjestene.

Se et mini-album fra kampen under. Fullt album på vår Facebookside litt senere.