Tertnes har våknet

Etter en svak start på sesongen har Tertnes våknet. Denne søndagen ble det seier mot Gjerpen.

Hjemmelaget har klatret på tabellen de siste ukene. Med dagens seier er klubben kun ett poeng bak Byåsen som har den siste sluttspillplassen. Gjerpen er nummer seks på tabellen dette året.

Kampreferat:
Det var gjestene som åpnet best og bortelaget ledet tidlig med 5-2. Den ledelsen ble til 7-3 etter 13 minutters spill. Vertene i blått kom tilbake igjen og var en periode kun ett mål bak. Da Ingeborg Rolseth Holt satte inn omgangens siste mål, så kunne laget fra Skien ta pause med 14-12 ledelse.
I den andre omgangen drar gjestene i fra igjen. Etter elleve minutter leder bortelaget 21-17. Da begynner hjemmelaget opphentingen. Vertene socrer de neste fire. Etter 20 minutter gir Avril Mikkelsen Frei vertene ledelsen 23-22. Lagene følger hverandre til 25-25, så får Tertnes de nødvendige to målene. Den ledelsen holder hele veien inn og laget vinner 29-27.
Rikke Midtfjeld ble mestscorende for hjemmelaget med seks mål, mens Tiril Jørstad Palm nettet åtte ganger for gjestene. Under noen bilder fra kampen.