Martine Kjølholdt scoret for FK Fyllingsdalen denne søndagen. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Tap i Bodø

Det endte med 2-4 tap for FK Fyllingsdalen jentene i dagens kamp mot Grand/Bodø. Hjemmelaget var dødelig effektive i den første omgangen og dermed ble det vanskelig for laget fra Varden Amfi.

Det var en jevn kamp i Nordlandshallen denne søndagen, selv om Grand Bodø vant kampen med 4-2.

Vertene tok ledelsen etter kun tre minutter etter et flott angrep. Bergenseren Kristina Brudvik med et nydelig forarbeid for vertene. Martine Kjølholdt er like ved å sette inn 1-1, men fantastisk forsvarspill fra Falch hos vertene hindrer utlikningen. Kristina Brudvik setter 2-0 og 3-0 kommer like før pause etter et selvmål. Det i en omgang FK Fyllingsdalen var fullt på høyde med vertene.

I den andre omgangen blir det ikke bedre for gjestene. 4-0 kommer tidlig i omgangen. Julie Belden Rasmussen (bildet over) reduserer like etter til 4-1. Martin Kjølholdt setter 4-2 med hodet. Da er det et kvarter igjen av kampen. Sluttspurten kommer likevel ikke helt for de lilla, så dermed vinner Grand Bodø 4-2.