Sund vant i vinden

Det ble tre poeng til vertene Sund i hjemmekampen mot Varegg.

Det var duket for fotball i godværet på Hald Stadion da Sund tok i mot Varegg i 4.divisjon avdeling 1. Likevel kom den kraftige vinden til å prege kampen. Hjemmelaget har slitt med skader så langt og klubben hadde kun 7 poeng på de første fem kampene, mens Varegg stod med 12 poeng på de første seks kampene.

Hjemmelaget hadde medvind i den første omgangen, men laget slet med å pasningene frem til rett person da vinden tok med seg ballen i stort sett alle situasjoner. I enkelte perioder av omgangen var det umulig å få ballen til å ligge stille. Vertene hadde likevel de største sjansene i denne omgangen, men det hele ender 0-0 til pause.

Etter hvilen kom målene. Varegg stod litt høyere og dermed fikk Martin Cindahl rommet han trengte. 1-0 kommer etter 53 minutter. Ti minutter senere sender Per Skjæveland avgårde et skudd. Keeper redder, men returen treffer Daniel Tjørhom og ballen triller i mål.

Etter dette er det Martin Cindahl og bakrom som er stikkordene. To ganger i løpet av fem minutter etter utlikningen får han rom og plass og to ganger scorer han. Dermed hat-trick på Martin Cindahl. Helt på tampen av kampen har Varegg en kjempesjanse til å redusere, men Lamik Yared sin avslutning går i treverket.

Gjestene fra Stemmemyren klarte aldri å få spillet sitt til å sitte under disse forholdene, mens Sund behersket de vanskelige forholdene best. Vertene vinner dermed 3-1 og klatrer på tabellen. Varegg er fortsatt nummer to bak serielederen Loddefjord.