Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Sund vant i vinden

Det ble tre poeng til vertene Sund i hjemmekampen mot Varegg.

Det var duket for fotball i godværet på Hald Stadion da Sund tok i mot Varegg i 4.divisjon avdeling 1. Likevel kom den kraftige vinden til å prege kampen. Hjemmelaget har slitt med skader så langt og klubben hadde kun 7 poeng på de første fem kampene, mens Varegg stod med 12 poeng på de første seks kampene. 

Hjemmelaget hadde medvind i den første omgangen, men laget slet med å pasningene frem til rett person da vinden tok med seg ballen i stort sett alle situasjoner. I enkelte perioder av omgangen var det umulig å få ballen til å ligge stille. Vertene hadde likevel de største sjansene i denne omgangen, men det hele ender 0-0 til pause. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Etter hvilen kom målene. Varegg stod litt høyere og dermed fikk Martin Cindahl rommet han trengte. 1-0 kommer etter 53 minutter. Ti minutter senere sender Per Skjæveland avgårde et skudd. Keeper redder, men returen treffer Daniel Tjørhom og ballen triller i mål. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Etter dette er det Martin Cindahl og bakrom som er stikkordene. To ganger i løpet av fem minutter etter utlikningen får han rom og plass og to ganger scorer han. Dermed hat-trick på Martin Cindahl. Helt på tampen av kampen har Varegg en kjempesjanse til å redusere, men Lamik Yared sin avslutning går i treverket.

Gjestene fra Stemmemyren klarte aldri å få spillet sitt til å sitte under disse forholdene, mens Sund behersket de vanskelige forholdene best. Vertene vinner dermed 3-1 og klatrer på tabellen. Varegg er fortsatt nummer to bak serielederen Loddefjord.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Under litt bilder. Album kommer. 

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.