Foto: "Mikal Lindoe "

Studentene vant

Det ble seier til UiSl i dagen kamp mot Åkra i 4.divisjon i håndball i Sør-Vest.


Det var to lag på den nedre halvdelen i 4.divisjon avdeling 2 som møttes til duell denne lørdagen i Åkrahallen. Hjemmelaget Åkra kom med 10 poeng på kampene sine denne sesongen, mens studentene fra Stavanger hadde med seg seks poeng.

Kampen ble aldri noen stor kamp mellom lagene. Hjemmelaget var for upresise i det de gjorde og laget skjøt gjestenes keeper bedre og bedre utover i kampen. Rusket i maskineriet til hjemmelaget gjorde at gjestene gikk til pause på ledelsen 11-8.
Foto:
I den andre omgangen fortsatte problemene for de mørkeblå. Bortelaget leverte heller ikke den beste kampen, men klubben satte flere av sine sjanser, slik at de tilslutt vant oppgjøret med 27-18.
Foto:
For hjemmelaget satte Serine Einarsen inn fire mål, mens Susanne Günther Skjeveland scoret fem for bortelaget. Under kan dere se litt bilder fra kampen. Album kommer fra kampen.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.