Strak kurs mot opprykk

Viking TIF tok sin 16 strake seier i herrenes 1.divisjon. Laget har dermed fire poeng ned til Sandefjord som jager bak. På 3.plass ligger Bergen HK 9 poeng bak.

Sesongen har vært en enste parademarsj for VIking TIF denne sesongen. Laget har god kontroll på lagene bak og det er ikke lenge igjen før klubben kan feire opprykk.

Trønderne ledet til pause
Det var derimot Charlottenlund som imponerte mest før pause i dagens kamp i Haukelandshallen Selv om TIF VIking ledet med fem rundt halvveis i kampen var det Charlottenlund som kunne gå til pause på stillingen 17-15.  Omgangens siste mål var en syvmeter som føk inn tatt av Nicolai Daling.

I den andre omgangen stoppet ikke Viking TIF halvveis i omgangen. Laget rullet fullstendig over gjestene fra Trondheim. Hjemmelaget vant omgangen ikke mindre enn 22-8! Dermed ble sluttsifrene i kampen 37-25 til hjemmelaget.

Kjetil Åndal ble mestscorende for hjemmelaget i denne kampen, mens duoen Stian Erdal Sivertsen  og Lars Linus Høgdahl begge satte fem baller for hjemmelaget i kampen. Under finner dere litt bilder. Album fra oppgjøret kommer.