Kim Dolstra i aksjon for Medkila høsten 2021. Foto: Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Nederlandsk stopper til Amazon Grimstad

Kim Dolstra ble torsdag klar for Amazon Grimstad FK.


Kim Dolstra har erfaring fra nederlandsk Eredivisie, Serie A og Toppserien signerte torsdag kveld en ettårsavtale med Amazon Grimstad FK og 34-åringen tilslutter seg troppen fra april, heter det i pressemeldingen fra sørlandsklubben.

Dolstra kommer senest fra Medkila. I tillegg til over 250 kamper fordelt på flere toppligaer står hun med 12 Champions League-kamper, samt A-landskamper og aldersbestemte landskamper for Nederland.

– I løpet av sine mange år i internasjonal toppfotball har hun vunnet tre seriemesterskap og to cupmesterskap i Nederland, tatt sølv i den islandske cupen, samt sølv i supercupen både i Italia og på Island. Hun har for øvrig også blitt kåret til årets spiller i den nederlandske toppdivisjon, heter det videre i pressemeldingen.

– Det er med andre ord en rutinert og erfaren stopper vi har sikret oss signeringen til. Etter fem sesonger i henholdsvis Medkila og Grand Bodø kjenner hun også godt til norsk kultur og vi tror derfor hun vil passe fint inn i det sosiale miljøet i gruppa, skriver de avslutningsvis.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.