Bildet hentet fra Voss sin treningskamp borte mot Sund. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Storseier til Voss

Voss hadde denne dagen Årdal på besøk til duell. Det endte med en solid seier til vertene.

Voss hadde denne lørdagen Årdal som gjester til treningskamp. Årdal rykket ned fra 3.divisjon etter sesongen i fjor. Det ble derimot en vanskelig kamp for gjestene.

Vertene er på fra start og Jan Ruben Sleen ordner 1-0 til hjemmelaget etter kun 10 minutter. Maid Memic dobler den ledelsen etter kvarteret. Årdal reduserer på straffe etter en god halvtime, mens Maid Memic ordner 3-1 like før pause.

Etter 54 minutter reduserer Kevin Lægreid for gjestene. Dermed står det 3-2 til Voss. Aziz Turksoylu legger på til 4-2 for Voss, mens Lars Vetaas Sjøtun gir vertene 5-2 etter 80 minutter. Det blir også sluttresultatet og Voss vinner kampen komfortabelt.