Storseier til Voss damer

Det ble storseier til Voss damer i dagens bortekamp mot Bergen Nord. Se litt bilder og les kort om kampen.

Det ble aldri en jevn duell mellom Bergen Nord - Voss damene denne dagen. Til det var bortelaget for gode i dagens kamp. Voss kunne med seier ta tilbake tabelltoppen denne sesongen i 3.divisjon.

Magne Himle sine spillere var på fra start. Kaia Iren Nestås (3), Anne Kristin Lydvo, Norun Skjeldal (2) scoret for gjestene før pause. Dermed 0-6 til hvilen. Etter hvilen fortsatte klubben å score på bestilling. Kaia Iren Nestås, Norun Skjeldal (2), Maren Røthe Aker, Sunniva Haug, Bjørg Aurora Ringheim Tveit og Kristina Kindem med målene etter pause.

Dermed vinner gjestene hele 13-0. Det betyr at klubben leder 3.divisjon damer, mens Bergen Nord er nummer ti på tabellen. Under noen bilder fra kampen. Album kommer.