Bildet hentet fra NM kampen mot Brann. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Storseier til Voss

Voss tok hjem alle tre poengene i en meget målrik kamp mot Os 2.

Det ble en skikkelig målfest på Voss søndag. Vertene hadde feiret bryllup til målmaskinen Maid Memic på fredag, men spissen var klar for ny innsats for laget denne søndagen.

Hjemmelaget føk ut fra start og laget rullet over Os 2 i den første omgangen og ledet hele 7-0 til pause! Målene kom ved Ola Haugo Bryn (2), Maid Memic, Martin Bidne, Jan Ruben Sleen og Daniel Kalhovd Kvamme (2).

I den andre omgangen fortsetter hjemmelaget. Først et selvmål fra gjestene, før Martin Bidne setter sitt andre. Dermed 9-0. Gjestene reduserer til 9-1 ved Mats Torp Nielsen. Etter dette setter Maid Memic (2), Jan Ruben Sleen og Skage Giljarhus Storheim inn de siste scoringene. Dermed 13-1. For gjestene så Elias Sørås Hjelle rødt etter 75 minutter.

Voss klatrer dermed til andreplass på tabellen, kun tre poeng bak serielederen Gneist, mens Os 2 ligger sist med ett poeng.