Storseier til Tertnes

Tertnes damene tok en skikkelig storseier i dagens duell hjemme mot Aker Topphåndball.

Det ble en klar Tertnes seier hjemme mot Aker Topphåndball i dagens hjemmekamp. Oppgjøret startet jevnt og lagene fulgte hverandre til 4-3. Etter dette sa hjemmelaget takk for seg og økte ledelsen til 8-3, 11-5, 14-6 og en 16-7 til pause.

Etter pause fortsette vertene å øke ledelsen. Det ble 19-10 11 minutter ut i omgangen på straffe, før det stod 22-11 etter kvarteret. Slik fortsetter omgangen og hjemmelaget vinner tilslutt med 32-16.

Tertnes - Aker Topphåndball 32-16 (16-7, 16-9)
For vertene scoret trioen Henrikke Hauge Kjølholdt (6), Emma Holtet (4) og Rikke Larsen Øyerhamn (4) flest, mens Marielle Daae Nordvang (5), Janne Håvelsrud Eklo (3) og Mari Myrland (3) scoret flest for gjestene fra Oslo.