Storseier til Fana

Fana Håndball damer slo sterkt tilbake etter stortapet sist. Klubben slo Flint hele 35-20 i Nesttun Arena.

Fana damene hadde mye å revansjere etter en helsvart tur til Trondheim og borteduell mot Byåsen sist. Flint kom til kampen med 28-24 tap borte mot Aker Topphåndball.

Vertene tok raskt kommandoen og det var kun spilt litt over ni minutter da Fana går opp i 6-2. Dermed hadde de satt standarden. Dette fortsatte gjennom kampen. Etter 18 minutter stod det 10-3 på måltavlen. Da dommerne blåste for pause, så hadde ledelsen økt til 16-5.

2.omgang
Den andre omgangen blir jevnere enn første omgang. Vertene begynner best igjen, men Flint får muligheten til å pynte litt på resultatet. Likevel vinner hjemmelaget også denne omgangen. Det med 19-15.

Dermed ender kampen med 35-20 til hjemmelaget. For vertene scoret Aurora Kjellevold Hatle (7),  Christine Karlsen Alver (7) og Oda Cathrine Lunne Mastad (5). For gjestene scoret Celina Vatne (5), Sanne Løkka Hagen (4) og Anna Klausen Jacobsen (4).
Seieren gjør at Fana fortsatt har et grep om 4.plassen, mens Flint Tønsberg sliter under streken med sine 7 poeng.

Album fra kampen vil komme på vår Facebookside.