Storseier til Bergen HK

Det ble en klar seier til BErgen HK da laget hadde Nordstrand på besøk i Haukelandshallen denne torsdagen.

Bergen HK måtte vinne for å henge på i opprykkskampen fra 1.divisjon dnene sesongen. Laget hadde et Nordstrand som sliter på den nedre halvdelen denne sesongen som motstander.

Bergen HK tok kommandoen fra start
Vertene tok tak i kampen fra start og etter seks minutter hadde laget allerede fått seg en ledelse på tre mål. Halvveis i omgangen har Nordstrand redusert forspranget til kun to mål, men nærmere kom ikke gjestene fra Oslo før det gjennstod to minutter. Nikolai Stabenfeldt Falao setter inn 15-14 med to og et halvt minutt igjen. Den neste scoringen kommer kun med fire sekunder igjen til pause. Vertenes Kasper Berentsen Dalland setter inn 16-14, noe som også blir pauserestultatet.

Total overkjøring
Gjestene scorer det første målet etter hvilen, men så takker vertene for seg. Hjemmelaget scorer de seks neste målene og går fra 16-15 til 22-15  på syv minutter. Når klokken viser 20 minutter setter Tobias Holm inn 28-17 til hjemmelaget og det er nå et spørsmål hvor stor seieren skal bli. Miguel Jose Soares Neves scorer kampens siste mål og Bergen HK vinner oppgjøret med 38-24.

For hjemmelaget ble Rasmus Carlsen toppscorer med sine 8 fulltreffere, mens Phillip Moe Mølmen  satte fem mål for Nordstrand. Seieren flytter hjemmelaget opp på en tredjeplass. Dermed kjemper laget med Sandefjord og Follo om den siste av to opprykksplasser bak suverene Viking TIF. Se litt bilder. Album kommer fredag.