Storhamar vant i Bergen

Det seier til Storhamar i dagens kamp borte mot Fyllingen. Sjekk ut mer fra duellen i 1.divisjon kvinner.

Vertene Fyllingen kom til kampen som nummer 12 på tabellen, mens Storhamar lå á poeng før dagens kamp. Dermed var dette en viktig på den nedre delen av tabellen mellom lagene.

Jevn start
Det var en jevn start på kampen og klubbene fulgte hverandre tett. Anna Mortvedt ga hjemmelaget ledelsen, men vertene klarte ikke å få noe luke til gjestene i blått. Klubbene følger hverandre til 8-8. Da stikker bortelaget i fra. Ine Marie Terland gir gjestene 12-9 og vi har spilt i rundt 20 minutter av den 1.omgangen.

Hjemmelaget kommer tilbake og Andrea Dolve Ellingsund setter 13-13 med under fire minutter igjen. Storhamar vil likevel ha ledelsen til pause og to kjappe scoringer gir gjestene ledelsen 15-13 til pause. Den siste scoringen før pausen ble satt inn av Mari Standal.

Lenge tett og jevnt
Den andre omgangen ble mye som den første omgangen. Hjemmelaget klarte å hente seg tilbake i kampen. Etter 11 minutter står det 20-20 da Anna Mortvedt netter for hjemmelaget. Igjen gir hjemmelaget gjestene en luke. Anna Feiring Ellingsen setter 23-20 til bortelaget og laget fra Hamar har igjen fått den viktige luken sin.

Med litt over åtte minutter igjen setter Martine Espetvedt Eggen inn 24-25. Nærmere enn det kommer derimot ikke hjemmelaget. Gjestene får igjen en tremåls ledelse da
Ine Marie Terland setter inn 27-24 til bortelaget. Med seks sekunder igjen på klokken setter Felicia Celine Tangen kampens siste mål. Dermed vinner Storhamar oppgjøret med 31-28.

Duoen Martine Espetvedt Eggen  og Anna Mortvedt ble mestscorende for hjemmelaget med sine seks fulltreffere hver, mens duoen Ine Marie Terland og Mathea Enger  begge scoret åtte mål for gjestene. Under litt bilder. Album er på vei.