Storhamar for sterke for Tertnes

Gjestene Storhamar ble for sterke for Tertnes i dagens kamp i Rema 1000-ligaen. Les om kampen og se litt bilder her.

Hjemmelaget har hatt en tung sesongstart, så klubben fikk en gladnyhet i går da det ble klart at serien skulle utvides med to lag. Hjemmelaget har likevel en jobb å gjør for ikke å ende sist på tabellen. I dag sod godtgående Storhamar på motsatt side.

Tertnes imponerte før hvilen
Hjemmelaget viste klasse i den første omgangen og klubben imponerte mot storfavortitten Storhamar før hvilen. Avril Mikkelsen Frei ga hjemmelaget 5-2 etter syv minutter. Da vi nærmet oss halvspilt kamp, så satte Fanny Skindlo inn 7-4 til hjemmelaget. Gjestene kom tilbake til 7-7 da Anniken Obaidli satte inn sin scoring etter knappe 18 minutter.

Hjemmelaget klarer likevel å ta tilbake ledelsen og da Eva Erdal Moen setter inn sitt mål like før hvilen, så blir pauseresultatet 13-11 til Tertnes etter en god omgang av de helblå.

Gjestene snur kampen
Etter pause snur gjestene kampen. Tina Abdula setter inn 17-17 etter 11 minutter. Derfra og ut er det Storhamar som styrer kampen. halvveis har laget opparbeidet seg en ledelse på tre mål etter Olivia Löfqvist sin scoring. Etter knappe 20 minutter gir Maria Bergslien Gald hjemmelaget et lite håp med sin 20-21 scoring, men nærmere enn det kommer ikke vertene.

Gjestene kontrollerer og stikker litt fra igjen i målprotokollen. Maja Jakobsen setter kampens siste mål med sin 27-22 scoring. Gjestene fra Hamar er dermed på tredjeplass på tabellen, mens Tertnes fortsatt sliter nederst på den litt usikre 12.plassen.

For hjemmelaget var det Avril Mikkelsen Frei som ble toppscorer med sine seks mål, mens Anniken Obaidli  satte seks mål for bortelaget. Under kan dere se litt bilder. Album kommer.