Simen Grov er klar for en ny sesong med Stord Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Stord på vei mot sesong

Stord har begynt å røre litt på seg når det gjelder oppkjøringen til sesongen. Klubben har også skiftet trener siden i fjor. Vi har sett på status så langt.


Det kom som en stor overraske på mange da Stord sin trener Kim Rønningstad trakk seg fra jobben sent i fjor høst. Så sent som i oktober 2021 kunne klubben fortelle at treneren var med videre de neste to sesongene. 

Nå har Robin Øvrevik kommet inn som ny hovedtrener og med seg har han blant annet Jon Andre Røyrane og Heine Nysæther Storevik i teamet rundt a-laget. Dette er kjente navn rundt fotballen på Stord. 
Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Bildet: Kim Rønningstad fra sesongåpningen i 2021. 

En av de siste nyhetene er at klubben har hentet inn en spennende spiller i Tor Andre Skimmeland Aasheim. Spilleren var med Bryne i 2.divisjon og rykket opp til 1.divisjon i 2019. Før det har spilleren vært innom blant annet Jerv og Viking. I Viking har han spilt 26 kamper i sesongene 2016-17. I 2015 sesongen var han på et kort opphold i Stord og scoret to mål på fire kamper. 

Laget fra Leirvik har også signert nye kontrakter med Simen Grov (forside bildet), Andreas Eide og Erlend Grov, mens Martin Pedersen og Jonas Hilt Stoknes har gått til Bremnes. 

Victor Segatta har takket nei til klubben i følge lokalavisen Sunnhordland. Den islandske spissen har hatt stor suksess på Stord tidligere. Under Segatta i aksjon tilbake i 2018. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Laget spiller sin første treningskamp fredag 28.januar mot Lysekloster. Sjekk tidspunkt og sted for kampen i egen artikkel under. Redaksjonen har forsøkt å få kontakt med klubben for kommentarer angående trenerskiftet, men ikke lykkes. 

Les også:
- Treningskamper foran 2022 sesongen

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.