Stord trener Kim Rønningstad Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Stord på trenerjakt

Fredag kom pressemeldingen fra Stord at klubben skiller lag med treneren.


Fredag kom meldingen om at Stord og trener Kim Rønningstad skiller lag. Under kan dere lese pressemeldingen som ble sendt ut i forbindelse med dette. 

PRESSEMELDING STORD FOTBALL 26.11.2021
Stord Fotball og trener Kim Rønningstad avslutter samarbeidet. Av personlige og sammensatte årsaker så har vi dessverre konkludert med at det rette er å gå hver vår vei.

Kim Rønningstad uttaler:
«Med en historisk cup-triumf mot FK Haugesund og et kretsmesterskap for G19, for første gang i klubbens historie, så er det fint å kunne forlate klubben i bedre forfatning enn den var da jeg kom hit for drøye 2 år siden. Totalt ser jeg tilbake på 29 kamper for A- og juniorlag, og med en seiersprosent på 62% så skal man lete langt tilbake i arkivene for å finne sist man hadde junior og A-lag med den seiersprosenten.
Nå kan det bygges videre på treningskultur og kulturendring i hverdagen, om man ønsker å ta ytterligere steg. Jeg håper å se at man våger å tenke stort, og at man bruker de gode ungguttene som kommer opp, slik at man får fullt av spillere med lokal forankring og rette holdninger.

Det finnes mange ting som er viktigere enn fotball – og det skal man være ærlige på. Jeg vil passe på å takke de som har støttet meg, laget og klubben. Det finnes mennesker med integritet og lojalitet, som alltid forsøker å gjøre gode ting for at klubben og nærområdet skal videreutvikles. Ta vare. Detaljene definerer klassen.»

Stord Fotball vil takke Kim for alt han har tilført klubben i en 2-års periode. Han har bragt inn en profesjonalitet knyttet til trening og kamp som klubben har savnet. Det er mange år siden treningskulturen og det sosiale miljøet i A-lag og junior har vært så bra. Stord Fotball ønsker å bygge videre på det i samarbeid med spillerne, støtteapparat og nye trenere. Robin Øvrevik, Jon André Røyrane og Heine Nysæther Storevik overtar inntil videre som trenere for Stord Fotball sitt a-lag og G19.

Kontaktperson: Styreleder Stord Fotball Skjalg Myklebust

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.