Sotra kunne juble foran egne fans etter seieren 2-1 mot Ull/Kisa Foto: Trond Gausemel, Hordalandsfotball

Sterk seier til Sotra

Sotra tok hjem alle tre poengene da klubben slo Ullensaker/Kisa med 2-1 hjemme på Straume.

Det hele startet verst tenkelig for hjemmelaget. Kun fem minutter ut i kampen fikk gjestene straffe. Den satte den tidligere Bjørnevatnspilleren Kabamba Kalabatama sikkert. Dermed 1-0 til gjestene. Sotra fikk etter dette en stor sjanse, men det ble ikke mål i den anledningen. Etter en knapp halvtime kommer utlikningen. Daniel Tørum ordner 1-1 etter 27 minutter på en corner.

Sotra presser gjestene høyt og minuttet før pause får hjemmelaget betalt for presset. Håvard Arefjord Foldnes setter inn 2-1 til hjemmelaget, noe som også blir stillingen til hvilen.
Begge lag har sine sjanser etter hvilen. Gjestene Ullensaker/Kisa presser hjemmelaget utover i omgangen, men laget i gult og grønt får ikke ballen i mål. Dermed ender det med 2-1 til hjemmelaget.