Sterk kamp av Askøy

Askøy Fotball leverte en sterk kamp mot SOtra 2 og laget til Tommy Knarvik hentet hjem nye tre poeng i 4.divisjon avdeling 1.

Seieren flytter dermed laget fem poeng klar av Arna-Bjørnar på andreplass. De spilte som kjent 1-1 hjemme mot Osterøy fredag.

Et selvmål måtte til for å skille lagene i målprotokollen før pause. Håkon Herdlevær var uheldig og satte ballen i eget mål etter 20 minutter. Dermed 1-0 til vertene Askøy Fotball. Etter hvilen var det vertene som dominerte. Trioen Ivar Frydenlund, Ulrik Skorpen Edvardsen og  Julian Duqaj Sandbakk scoret for hjemmelaget og klubben vant dermed oppgjøret med 4-0.
Med syv serierunder igjen ser det lovende ut for Askøy Fotball i forhold til opprykk. Sotra 2 må mobilisere og hente hjem flere poeg. Lagets plass i avdelingen er utsatt grunnet nedrykk fra lagene i 3.divisjon.