Foto: John Vint

Sterk hjemmeseier til Fylingen

Vertene Fyllingen tok en sterk hjemmeseier da klubben slo Ryger fra Stavanger i dagens 1.divisjonskamp.


Vertene trengte poengene da laget var verter for Stavangerlaget Ryger. Mens de norske VM- herrene kjempet om en plass i semifinalen,var de gule og blå på jakt etter poeng til å stå i divisjonen.

Vertene best før pause
Hjemmelaget fikk en flott start på kampen og etter fire minutter ordnet Sander Elgestad 3-1 til hjemmelaget. Ryger kom tilbake og etter knappe åtte minutter utliknet Kjetil Johansen til 5-5. Hjemmelage fortsatt å føre og klare de neste ti minuttene igjen å øke forspranget. Sander Elgestad satte inn 11-8 etter 18 minutter. Hjemmelaget klarer å strekke denne ledelsen til fire mål før det er pause. Mikael Hansen setter inn 16-12 i det som ble omgangens siste scoring.

Foto: John Vint
Jevnere etter hvilen
Vertene får en flying start på omgangen da Marius Haugstvedt setter inn 17-12 og hjemmelaget leder med fem mål. Gjestene klarer å redusere den ledelsen litt, men etter 17 minutter har Fyllingen opparbeidet seg en ledelse på seks mål da Henrik Lunde satte inn 23-17.

Foto: John Vint
Bortelaget klarer å halvvere det forspranget de minuttene som er igjen av kampen, men det blir en sterk hjemmeseier til Fyllingen som vinner 28-25. For hjemmelaget Sander Elgestad inn seks mål for hjemmelaget, mens Kjetil Johansen ble mestscorende for gjestene med sine syv fulltreffere. Under noen bilder fra kampen. Album kommer i morgen.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Håndball Fyllingen Ryger