Fra oppgjøret mellom LSK Kvinner 2 og Tiller i LSK-hallen Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Steinkjer alene på toppen i avdeling 3

Andre serierunde i 2.divisjon er ferdig og vi oppsummerer avdeling 3.


Mjølner - KFUM: 0-0 (0-0)

Mjølner tok imot KFUM til dyst på Narvik kunstgress i helgen og ingen av lagne klarte å sette ballen i mål i den første omgangen og 0-0 halvveis. Etter hvilen fortsatte det i samme spor og kampen endte til slutt med 0-0 og ett poeng til hvert av lagene.

Molde - Lillestrøm: 7-0 (3-0)

De nyopprykkede gjestene fra LSK fikk det tøft på Aker Stadion i helgen. To mål av Eivor Ulvund og ett av Sanna Andersen Mahle sørget for 3-0-ledelse til vertene i den første omgangen. Etter hvilen fortsatte Molde å score. Nevnte Mahle satt inn 4-0, før Anniken Haagenrud la på til 5-0. 73 minutter ut i kampen fullførte Ulvund hattricket sitt, før Mari Hoås fastsatte sluttresultatet til 7-0 syv minutter før full tid.

LSK Kvinner 2 - Tiller: 2-2 (1-1)

Kampen i LSK-hallen ble meget jevn. Først tok Tiller ledelsen ved Sandra Aardahl Gulstad en halvtime ut i kampen, før et straffemål fra Christina Louise Herseth sørget for 1-1 til pause. Rett etter hvilen satt Marie Methi inn 1-2, før Tiller også fikk en straffe. Den straffe ble reddet og utover omgangen sørget Aurela Imeraj for 2-2. Tiller var nære på slutten, men til slutt endte det med 2-2 i LSK-hallen.

Medkila - RBK 2: 3-6 (2-2)

Det ble målrikt da Medkila tok imot RBK sine rekrutter i helgen. Agnethe Olaug Mathisen sendte Medkila i ledelsen tidlig, men Thea Arnegård Kulvik og Stine Kummernes snudde kampen for trønderne som gikk opp i 1-2. Like etter sørget dog Andrea Pålsdatter Hunstad for balanse i regnskapet og 2-2 til pause. Etter hvilen tok RBK ledelsen ved Emilie Jørgensen Leer, før Sarah Martinussen satt inn 3-3 på et straffespark. Det så lenge ut til å ende med 3-3, men de siste tre minuttene pluss tillegg ville RBK det annerledes. Vilde Hulaas Grøseth sendte RBK i ledelsen, før Kulvik og Tuva Elise Langlo scoret hvert sitt og gjestene vant 6-3.

Krokelvdalen - Steinkjer: 2- 4 (0-2)

Gjestene fra Trøndelag fortsatte den gode debutsesongen i 2.divisjon etter at Rine-Lovise Nikolaisen og Amanda Østvik sørget for 2-0-ledelse til pause. Etter hvilen økte Østvik til 3-0, før Marieluise Schmitt Gran og Susanne Hansen Bakke reduserte en gang hver til 2-3. Dermed fikk Krokelvdalen et lite håp, men det ble raskt drept da Paloma Rosa Grøndal sendte gjestene opp i 2-4. Det ble og sluttresultatet i en målrik kamp i nord.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

2.divisjon