Fra treningskampen mellom Start og Randesund i Sørlandshallen. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Start seiret over Randesund

Randesund kom best i gang, men Start snudde og vant solid i fredagens treningskamp.

Randesund hadde en ekstremt god aggressivitet og innsats i det lave presset i begynnelsen. Samtidig nøytraliserte de Start sitt beste angrepsvåpen i Ina Marie Andresen i store deler av 1.omgang. De får tidlig belønning da de satt inn 1-0 ved Helle Margrethe Olsen seks minutter ut i kampen.

Olsen jubler for kampens første mål. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Start hadde mye ball, men stanget og stanget mot et godt organisert og hardtarbeidende Randesund-forsvar. Samtidig fikk Randesund en kjempesjanse da de kontret og var alene med keeper, men touchet ble for langt og keeper reddet. Først to minutter før pause fikk Start ballen i mål. Nevnte Andresen kom seg omsider igjennom og la inn i feltet. Der havnet ballen til slutt hos June Kvamsø som sikkert satt inn 1-1.

Statistikken fra 1. omgang telte som følger: 1-1 på måltavla, 3-2 i sjanser og rundt 80-20 i ballbesittelse i favør Start.

June Kvamsø utlignet rett før pause. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Etter pause slapp Randesund opp i aggressiviteten sin defensivt og de var absolutt ikke våkne fra start. Andresen, som for øvrig spiller på altfor lavt nivå for henne å være, kom alene med keeper kun halvminuttet ut i omgangen og hun var sikker da hun sendte Start opp i en 2-1-ledelse.

Andresen og Start kom mer til sin rett i andreomgang da Randesund risikerte mer fremover og hadde et litt høyere press sammen med lavere aggressivitet. Samtidig endret Start til en 3-5-2 utover kampen. Det førte til at Start skapte flere store muligheter, men slet med å få ballen i mål frem til Maja Kronborg satt inn 3-1. Helt mot slutten satt så Kvamsø sitt andre for dagen da hun med en nydelig avslutning satt inn 4-1-scoringen. Noe som også ble sluttresultatet.

Randesunds Kristiane Marie Aas i duell med Starts Ina Marie Andresen. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Randesund med en meget god førsteomgang, men sliter mer utover kampen. Start med en solid kamp, men går seg mye fast foran 16-meteren da de absolutt skal tre inn i de trangeste rommene. Samtidig vil de mot bedre motstand fort bli mer straffet enn de gjorde.

Se et lite knippe bilder fra kampen i albummet under. Resten kommer senere!