Staal Jørpeland reddet plassen

Det var duket for oppgjør mellom Åkra og Staal Jørpeland, der Åkra kommer inn i kampen med to kamper tidligere i uka. Det er to unge lag som møtes denne søndagen.

Staal Jørpeland tar tidlig føringen i kampen og er en konstant trussel for forsvaret til Åkra som sliter med å komme opp i motspiller. Det gir Åkras målvakt en vanskelig jobb. I andre enden av banen står derimot Staal Jørpelands forsvar godt i mot. Åkra bruker også for mye tid med ballen og sliter med å få fart i spillet. Staals målvakt får god hjelp av de foran og stenger til tider målet. Det står dermed 17-10 i favør Staal til pause. Siden lagene hadde såpass like drakter, så tok gjestene på seg vester etter pause.

2.omgang starter som den første sluttet. Staal kjører kampen og Åkra jentene sliter med å henge med. Det resulterer i at Staal holder avstanden ned til Åkra gjennom hele omgangen. Staal har i tillegg frimerke på en av sine spillere gjennom store deler av kampen uten an det er med å påvirke dominansen Staal jentene har gjennom kampen. Det blir fortjent seier 31-22  til Staal jentene som spiller en veldig bra kamp mot et litt tungt og slitent Åkra lag.
Dermed sikrer Staal Jørpeland seg fornyet kontrakt på bekostning av Åkra laget. Duoen Anna Linnea Varne og Astrid Haugen Grindhaug scoret begge seks mål for hjemmelaget, mens kvartetten Gina Alveskjær Lerang, Frida Harestad, Stine Sørheim Førland  og Anna Barka Austvoll alle satte fem mål for gjestene.
Under litt bilder fra kampen. Album kommer mandag.